Pinnoitteet

Keraamisen pinnoitteen hyödyt

Keraaminen pinnoite on paras suoja auton maalipinnalle 

Auton keraaminen pinnoite on yksi parhaista tavoista suojata auton maalipintaa monilta erilaisilta vaurioilta ja haitallisilta tekijöiltä, kuten naarmuilta, UV-säteilyltä ja lialta. Ammattilaisen suorittama auton maalipinnan pinnoittaminen muodostaa auton pintaan erittäin kovan, kiiltävän ja ympäristön rasitteita hylkivän pinna. Sen avulla auton maalipinnasta tulee silminnähden hyväkuntoinen ja kiiltävä, mutta myös kestävä. Lisäksi keraaminen pinnoite auttaa pitämään auton helpommin puhtaana, sillä lika ja pöly eivät tartu yhtä helposti auton maalipintaan. Keraamisen pinnoitteen ansiosta auton jälleenmyyntiarvo myös nousee, sillä se säilyttää loistonsa vielä vuosiksi eteenpäin.  

Keraamisen pinnoitteen hyödyt 

  • Kestävä suoja – UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista, ympäristösaasteita, kemikaaleja ja hapettumista ja hyönteisrasvoja vastaan.
  • Erinomainen vedenhelmeily ja kiilto.
  • Puhtaanapito helpottuu – lika ei tartu kovaan ja hylkivään pintaan, ja lika myös irtoaa helpommin.
  • Autoa ei tarvitse vahata tai muutoin käsitellä pinnoitteen takuuaikana. Säännöllinen käsinpesu riittää.
  • Näiden ominaisuuksien ansiosta autosi arvo nousee uudelle tasolle.
Käytetylle autolla suositellaan hiontaa ennen pinnoitteen laittoa. Pinnoittaminen sopii kaiken sävyisille autoille.

Kotimainen ja ympäristöystävällinen keraaminen pinnoite autoon Kliiniltä 

Suosittelemme keraamista pinnoitetta uusille autoille mielellään jo ennen käyttöönottoa, mutta yhtä lailla pinnoituksella saadaan hyviä tuloksia myös käytettyihin autoihin. Tällöin maalipinnalle suositellaan hiontaa ennen pinnoittamista, jolloin naarmut poistuvat ja pinnoitteelle tehdään hyvä aluspinta.  

Käyttämämme keraamiset pinnoitteet ovat kotimaisia ja ympäristöystävällisiä. Meillä on niistä monen vuoden kokemus ja konsultoimme mielellämme asiakkaitamme, mikäli maalipinta kaipaa erimerkiksi hiontaa ennen pinnoitteen laittoa.  

Keraamisen pinnoitteen hinta vaihtelee takuuajan mukaan 

Auton pinnoittaminen autokäsittelyn ammattilaisillamme kannattaa, sillä ammattilaisen suorittama pinnoittaminen tehdään optimaalisessa ympäristössä, lämpötila ja ilmankosteus huomioiden. Pinnoittamiseen on myös aina suoritettu asianmukainen Kliinin koulutus. 
 
Pinnoitteita löytyy valikoimastamme erilaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin. Keraamisen pinnoitteen hinta vaihtelee takuuajan mukaan. Meillä on saatavilla pinnoitteita joko yhden, kahden tai kolmen vuoden takuuajalla.  
 
Autokäsittelyn ammattilaisemme auttavat mielellään sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaamme, palveluiden tarpeen arviointi ja asiakkaan avustaminen on osa työtämme!    

Keraaminen pinnoite, 3 v 499 €

Keraaminen pinnoite, 2 v 259 €

KLIINI pinnoite, 1 v 139 €

Hinnat koskevat henkilöautoja. Pakettiautot hintakertoimella 1,3

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000