KLIINI

Autokäsittelyn moniosaajia jo 22 vuoden ajan.
Pesemme, puhdistamme ja pinnoitamme autot aina käsityönä, alan parhaimmilla aineilla ja materiaaleilla. Meille ovat tervetulleita kaikki yksityisautoilijoista yrityksiin. Löydät toimipisteemme Kuopiosta, Tampereelta, Jyväskylästä, Joensuusta, Lahdesta, Varkaudesta, Kajaanista ja Iisalmesta.

Työnjälkemme ei valehtele

Me olemme Kliini. Autokäsittelyn kokonaisvaltainen osaaja, jonka tekijöillä on alan pehmeimmät kädet ja tarkin silmä yksityiskohdille. Tehtävämme on varmistaa, että autosi näyttää vuodesta toiseen yhtä hyvältä kuin sinäkin.

Siksi meillä kaiken tekee ihminen. Joskus käyttäen apunaan konetta, mutta aina käsin. Työskentelemme näin, koska me luotamme työssämme vain parhaisiin keinoihin. Sama laatuvaatimus pätee myös käyttämiimme materiaaleihin, kemikaaleihin ja työkaluihin.

Olemme luoneet tekemisellemme järjestelmän, joka takaa ensiluokkaisen laadun jokaisessa toimipisteessämme, ja joka varmistaa käsityötaiteen jalon taidon siirtymisen tulevaisuudessakin mestareilta uusille tekijöille. Teemme autonhoidosta vaivatonta, koska sinä ja autosi ansaitsette parasta. Työnjälkemme ei valehtele – tiedämme mitä laatu on.

Trusted by leaders

Kliini on toimialueen johtavien autoliikkeiden pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Asiakkainamme on myös yrityksiä ja tietysti jokainen yksityisasiakas on meille lämpimästi tervetullut!

Meidän käsiemme kautta kulkee vuodessa noin 50 000 autoa. Haluamme palvella jokaisen asiakkaan mahdollisimman hyvin, ja 96 % asiakkaistamme onkin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja työn laatuun. (Asiakastyytyväisyyskysely 2/2024)

Katso alta yhteistyökumppanimme.

Meidän arvot

Rehellisyys, vastuu, laatu ja palvelu. Siinä ovat arvomme, jotka toimivat kaiken tekemisemme kulmakivinä.

  • Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.
  • Meillä on ISO 9001 Laadunhallintasertifikaatti, jonka avulla takaamme tasalaatuisuuden kaikissa toimipisteissämme ympäri Suomen.
  • Kaikki käyttämämme pesuaineet ovat biohajoavia, ja vuonna 2023 otimme ensimmäisten alan toimijoiden joukossa käyttöön biopohjaisen autonpesuaineen.
  • Työhyvinvointi ja -turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme jatkuvasti koulutusta ja etenemismahdollisuuksia työyhteisössämme.

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000

Töihin meille?

Oletko autokäsittelyn ammattilainen tai alasta kiinnostunut henkilö? Hae meille töihin avoimella hakemuksella. Voit päästä osaksi ammattitaitoista ja ystävällistä työyhteisöämme.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse
toimisto@kliini.fi

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000