Pesu

Auton pesu – puhdasta jälkeä pienintäkin yksityiskohtaa myöten 

Auton pesu

Auton pesu – joillekin se on yksi viikon kohokohdista ja toisille pakollinen paha, joka suoritetaan vasta sitten kun auton alkuperäistä väriä ei pysty hyvällä mielikuvituksellakaan varmuudella tunnistamaan. Kuuluitpa kumpaan ryhmään tahansa, tai johonkin siltä väliltä, me Kliinillä autamme mielellämme autosi pesussa. 

Auton käsinpesu säästää maalipintaa 

Konepesut ovat nopeita ja käteviä, mutta ikävä kyllä ne myös usein naarmuttavat auton maalipintaa, eivätkä ne tietenkään tee yhtä puhdasta jälkeä kuin ihminen. Tämän vuoksi me Kliinillä vannomme laadukkaan käsinpesun nimeen. Pesemme aina autot käsin ja vain alan laadukkaimmilla välineillä ja aineilla. Emme käytä edes kinnasta, vaan pesemme auton ainoastaan painepesurilla. Näin varmistamme erittäin huolellisen ja samalla hellävaraisen pesun maalipinnalle. 
 
Auton käsinpesussa käytämme pesuaineena täysin kotimaista, biohajoavaa ja lisäksi biopohjaista pesuainetta. Biohajoavuus ja biopohjaisuus ovat merkki siitä, että pesu toteutetaan erittäin ympäristöystävällisesti. Lisäksi auton käsinpesu ammattilaisen suorittamana takaa sen, että yhden auton pesuun kuluu keskimäärin vain noin 50 litraa vettä, mikä on moninkertaisesti vähemmän kuin automaattipesuun kuluva vesimäärä. Huolehdimme myös siitä, ettei tippaakaan pesuvettä pääse luontoon. Kotioloissa pestessä tämä voi osoittautua vaikeaksi, ja jopa mahdottomaksi toteuttaa. 

Auton käsinpesun vaiheet 

  1. Auton pesu alkaa esipesulla, jossa auto kastellaan painepesurilla ja pesuaine levitetään auton pintaan. Tämän vaiheen tarkoituksena on liuottaa auton pinnalle kertynyttä likaa, kuten pölyä ja kuraa. Käsittely aloitetaankin alhaalta ylöspäin, jolloin pesuaineella on pidempi vaikutusaika.  
  1. Tämän jälkeen auto pestään painepesurilla, jolloin minimoidaan mekaaninen kuormitus auton maalipinnalle. Huolehdimme myös auton kynnysten, helmojen ja vaikeimpien kolojen pesusta käsin.  
  1. Lopuksi auto kuivataan huolellisesti käsin, pehmeällä mikrokuituliinalla pyyhkien, jolloin autoon ei jää kalkkijäämiä ja auto saa hohtavan pinnan. Huolehdimme myös ovien välien ja kumitiivisteiden kuivaamisesta.  

Auton käsinpesun hinta alkaen 32,90 € 

Auton käsinpesut teemme kaikilla Kliinin toimipisteillä, kahdeksalla eri paikkakunnalla: Kuopiossa, Jyväskylässä, Joensuussa, Tampereella, Lahdessa, Varkaudessa, Kajaanissa ja Iisalmessa. Toimipisteiden aukioloajat voi tarkistaa täältä

Käsinpesun hinta on  

  • henkilöautot 32,90 €
  • pakettiautot 43 €

Ajan auton käsinpesuun voit varata kätevästi verkosta ajanvarauspalvelumme kautta tai soittamalla numeroon 050 468 6000. Auton pesuun on hyvä varata aikaa noin 25 minuuttia. Kaikkien pisteidemme yhteydestä löytyvät odotustilat, jossa voit rentoutua sillä aikaa, kun me pesemme autosi hohtavan puhtaaksi. 

Auton pesun jälkeen maalipinta kannattaa suojata vahalla tai pinnoitteella 

Ammattilaisen tekemä auton käsinpesu pitää auton tyylikkäänä, ja ennen kaikkea se edesauttaa maalipinnan pysymistä naarmuttomana. Maalipinta kannattaa myös suojata Suomen haastavilta sääolosuhteilta esimerkiksi kestovahauksella tai keraamisella pinnoitteella. Keraamisen pinnoitteen hyödyistä voi lukea lisää artikkelistamme.  Ulkopintojen pesun ja pinnoitteiden lisäksi teemme myös sisätilojen puhdistukset ja suojaukset, moottoritilan pesut, sekä auton ikkunoiden tummennukset takuutyönä laadukkailla tummennuskalvoilla. 

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000