KERAAMINEN PINNOITE 3V

Hinta
499 €
Takuu
3 vuotta

Kiiltävä, suojattu ja helppohoitoinen maalipinta 3 vuodeksi

Kotimainen keraaminen pinnoite (Inno ceramic 2000).
Pinnoite tekee maalipinnalle erittäin kovan ja kiiltävän pinnan, joka suojaa autoasi ulkoisilta haasteilta, kuten naarmuuntumiselta, uv-säteilyn haalistavalta vaikutukselta, kemikaaleilta ja lialta. Lisäksi auton puhtaanapito helpottuu huomattavasti, ja pesu hoituu jatkossa pienemmällä vesimäärällä. Auto myös säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa, ja pinnoitteen ansiosta sen arvo jopa nousee. Pinnoittaminen suoritetaan huolellisen Pro käsinpesun jälkeen. Tällä tuotteella on 3 vuoden takuu.
Naarmuuntuneelle maalipinnalle suositellaan hiontaa ennen pinnoitteen laittoa. Varauduthan jättämään autosi meille vuorokaudeksi, jotta pinnoite ehtii kuivua ja lopputulos on paras mahdollinen.

KERAAMINEN PINNOITE, 3VKERAAMINEN PINNOITE, 2VLACROE PINNOITEKLIINI PINNOITE
Takuu 3 vuottaTakuu 2 vuottaTakuu 3 vuottaKesto 1 vuosi
Markkinoiden kovin, keraaminen pinta (9H)Kova keraaminen pintaSynteettinen pintaKeraaminen pinta
Suojaa ympäristön haasteilta (naarmuuntuminen, lika, UV, hapettuminen, kemikaalit, anti-graffiti ominaisuus)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, hapettuminen)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)
Erittäin syvä kiilto ja vedenhelmeilySyvä kiilto ja vedenhelmeilySuojaa kiillon menetykseltäSyvä kiilto ja vedenhelmeily
Puhtaanapito helpottuu huomattavasti, pesuun kuluva vesimäärä vähenee ja pesun voi tehdä hellävaraisimmilla aineillaPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuu
499 €259 €279 €139 €
P.S. Käännä näyttösi mobiilissa, jotta näet taulukon kokonaisuudessaan.
Taulukossa on esitetty pinnoitteiden pääasiallisimmat erot. Tarjoamme kuitenkin aina maksuttoman konsultaation, jossa kerrotaan lisätietoa tuotteista, ja jossa voitte asiantuntijan kanssa keskustella sinulle parhaasta vaihtoehdosta. Varaa aika konsultaatioon ajanvarauslinkin kautta.

Tutustu myös

Lisää turvallisuutta ja helppohoitoisuutta ikkunapinnoitteella

Sisäpuhdistus lisää huomattavasti ajomukavuutta ja -turvallisuutta

Suojaa kulutukselle alttiit pinnat vuosiksi eteenpäin

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000