LACROE PINNOITE

Hinta
279 €
Takuu
3 vuotta

Pinnoitesuosikki jo vuosien ajan

Lacroe -pinnoite on synteettinen pinnoite, joka on kehitetty Suomen oloihin kestämään vaihtelevia keliolosuhteita. Pinnoite suojaa maalipintaa mm. lialta ja hapettumiselta. Auton maalipinta säilyy uudenveroisena, auto on helppo pestä eikä sitä tarvitse vahata. Pinnoittaminen suoritetaan huolellisen Pro käsinpesun jälkeen. Tällä tuotteella on 3 vuoden takuu. Naarmuuntuneelle maalipinnalle suositellaan hiontaa ennen pinnoitteen laittoa.

KERAAMINEN PINNOITE, 3VKERAAMINEN PINNOITE, 2VLACROE PINNOITEKLIINI PINNOITE
Takuu 3 vuottaTakuu 2 vuottaTakuu 3 vuottaKesto 1 vuosi
Markkinoiden kovin, keraaminen pinta (9H)Kova keraaminen pintaSynteettinen pintaKeraaminen pinta
Suojaa ympäristön haasteilta (naarmuuntuminen, lika, UV, hapettuminen, kemikaalit, anti-graffiti ominaisuus)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, hapettuminen)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)
Erittäin syvä kiilto ja vedenhelmeilySyvä kiilto ja vedenhelmeilySuojaa kiillon menetykseltäSyvä kiilto ja vedenhelmeily
Puhtaanapito helpottuu huomattavasti, pesuun kuluva vesimäärä vähenee ja pesun voi tehdä hellävaraisimmilla aineillaPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuu
499 €259 €279 €139 €
P.S. Käännä näyttösi mobiilissa, jotta näet taulukon kokonaisuudessaan.
Taulukossa on esitetty pinnoitteiden pääasiallisimmat erot. Tarjoamme kuitenkin aina maksuttoman konsultaation, jossa kerrotaan lisätietoa tuotteista, ja jossa voitte asiantuntijan kanssa keskustella sinulle parhaasta vaihtoehdosta. Varaa aika konsultaatioon ajanvarauslinkin kautta.

Tutustu myös

Kiiltävä, suojattu ja helppohoitoinen maalipinta 2 vuodeksi

Keraaminen pinnoite, uuden ajan vaihtoehto vahaukselle

Huolellinen ja kokonaisvaltainen sisäpesu tekee matkustamisesta taas mukavaa ja entistä turvallisempaa

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000